Vi er eksperter på rustfritt, aluminium, syrefaststål, sortstål og rør.

Kan du beskrive det, kan vi lage det!

Om Tønnesen Rustfritt AS.

Vi påtar oss alle slags oppdrag der rustfritt, aluminium, syrefast, sortstål og rør er involvert. Stort og smått, vi tar utfordringen.

Tønnesen Rustfritt leverer løsninger for flere bransjer. Blant annet oljeindustrien og storkjøkken. Vi har lang erfaring med å levere kvalitet til riktig tid og riktig pris.

Firmaet Erling S. Tønnesen ble etablert av Erling Stenberg Tønnesen i 1948. I dag er vi 8 ansatte fageksperter på rustfritt, aluminium, syrefast, sortstål og rør. I 2002 ble firmanavnet endret til Tønnesen Rustfritt AS.

Vår store styrke er håndverk innen rustfritt, aluminium, syrefast, sortstål og rør. Vi lager alt fra designerkjøkkenbenker til løsninger for oljeindustrien. Kan du beskrive det kan vi lage det!

Vi har dreiebenk og fres til metall, så vi kan utføre avanserte og nøyaktige maskineringsoppdrag. I tillegg har vi en graveringsmaskin så vi kan fresegravere tekst og logoer i metall. Vi graverer alt fra små dørskilt til store styringspaneler til oljeindustrien.

Tønnesen Rustfritt har dyktige fagarbeidere med lang erfaring i å forstå og levere gode løsninger for kundene våre. Kan du beskrive det kan vi lage det!

Besøk oss

Besøk oss gjerne på vårt verksted for en uforpliktende prat.

"Mange ganger er det lettere å si hva vi ikke kan gjøre enn hva vi kan gjøre.”